JFinne, Copenhagen
Menu
menu

Introdagene på min Digital Innovation & Management bestod udover sociale aktiviteter også af en ide konkurrence. Denne konkurrence gik ud på at skabe en digital løsning indenfor ledelse i fremtiden. Vi kom hurtigt i min gruppe på mange forskellige løsninger, emner heriblandt var bla. sharing economy, intranet og smart grid.

Den endelig løsning blev derfor et forsøg på at lave en sammensmeltning mellem disse ideer. Vi skabte derfor konceptet SoGreen Impact, der skulle være en performance management platform som store virksomheder med fokus på well being skulle købe og integrer i deres daglige ledelse. Platformen skulle hjælpe disse virksomheder med at belønne deres medarbejder ud fra tre forskellige bundlinjer. Disse tre bundlinjer viser den enkelte medarbejders motivation og udførsel inde for deres økonomiske impact for virksomheden, deres sociale samvær med kollegaer og slutligt hvilke aktiviter de yder i forbindelse med arbejde når det kommer til forbedre miljøet.

SoGreen Impact - Storytelling
Illustrationen her viser eksempler på hvordan den enkelt medarbejder kan påvirke deres score i vores platform.

Udover at virksomhederne nu kan måle forskellige typer af medarbejder på de tre parametre, gav det os samtidig også inspiration til at vægtningen har betydning for de ansatte kunne være forskellig, eksempelvis på medarbejder i en HR funktion og en i salg. Tankerne forsatte herfra også videre til at platformen kunne give mulighed for intern konkurrence mellem afdelingerne i virksomheden herunder et muligt overblik.

SoGreen Impact - Website 02
Et muligt mockup af den fremtidig platform.

Slutlig så vi muligheden i at virksomheder kunne benytte det som en slags CSR i pressen og på sider som LinkedIn for at tiltrække nye medarbejdere. Kort tid efter vi havde præsenteret vores ide for ekspertpanelet blev Novo Nordisks Lars Rebiens kåret til verdens bedste topchef. Her var det specielt med hans fokus på andet en den økonomiske bundlinje, dette synes vi var et spændende tiltag. Dette kan du læse mere om her.